Beste Patiënt,

Ondanks het Corona-virus, zal onze praktijk OPEN zijn.

Er gelden echter momenteel volgende bijzondere maatregelen:

  • Indien jullie zelf ziek zijn, zieke partner of kinderen in huis hebben of in aanraking gekomen zijn met zieke mensen vragen wij vriendelijk om de gemaakte afspraak te annuleren en ons hierover te informeren. Dit voor jullie eigen gezondheid, maar ook voor de gezondheid van onze therapeuten en de andere (kwetsbare) patiënten. Indien wij ziek worden, zijn wij verplicht ons voor COVID-19 te laten testen en de praktijk tijdelijk te sluiten tot we de testresultaten hebben.
  • Graag willen we ook vragen om bij het binnenkomen EN bij het verlaten van de praktijk de handen grondig te wassen. Ons team van therapeuten zal zowel VOOR als NA elke behandeling de handen grondig wassen of desinfecteren.
  • Ook willen wij vragen om je eigen handdoek mee te brengen.
  • Verder willen we vragen om de tijd die jullie in de wachtzaal spenderen tot een minimum te beperken. We doen er alles aan om zo stipt mogelijk op schema te blijven, dus het heeft geen zin om 15 minuten op voorhand al aanwezig te zijn. Gelieve ten vroegste 5 minuten voor aanvang van de afspraak de wachtzaal te betreden. Indien je vroeger toekomt aan de praktijk, vragen wij om in de auto of (indien het niet regent) buiten te wachten.
  • Tracht zoveel mogelijk alleen aanwezig te zijn op de afspraak.Word je toch vergezeld, dan vragen wij de ouders van kinderen of partners/begeleiders van patiënten om niet in de wachtzaal te blijven zitten tijdens de therapiesessie, maar eveneens in de auto of (indien het niet regent) buiten te wachten.

Alvast bedankt om deze maatregelen in acht te nemen. Zodoende kunnen we de komende weken de praktijk geopend houden en alles vlot laten verlopen.

Lieve groet,

Judy, Evy, Josie, Louka